Terug naar INDEX-pagina

Index Formulier Site-map
 

Webdesign

 

Nieuws
Webdesign
Evenementen
Presentaties
Videoreportages

 

 

 

 

Webdesign door Capstan AV

Tegen concurrerende prijzen ontwerpen en implementeren wij uw website. Op uw verzoek kunnen wij de site aanmelden bij diverse search-engines waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de door u opgegeven kernwoorden.

Onze kracht

bulletAantrekkelijke lay-out
bulletSnel in te laden pagina's
bulletKennis van de materie

Recente referenties

Vennix Wonen & Werken
Vennix wonen & werken richt woningen en werkplekken in met de mooiste interieurproducten. Dat klinkt simpel. En dat is het volgens ons ook. Het draait om luisteren, inleven en passie. Passie voor mooie dingen.
Het resultaat? Een inrichting waarin je lekker kunt leven of beter kunt presteren.
 
PG Training
Voor voorlichting of cursussen op het gebied van vreemdelingen, identiteitsdocumenten en arbeid bent u bij ons op het goede adres. Daarnaast kunnen wij participeren in reeds bestaande cursussen of in-company trainingen.
 
The police in the Netherlands
The Dutch police is composed of 25 regional forces and the Dutch National Police Agency. In all, over 40.000 men and women are employed with the police.
(opgezet door vrijwilligers en door ons gesponsord)

Topdrums
De online winkel voor al uw drumspullen! De site is nog 'under construction' zoals dat zo mooi heet en we zijn volop bezig met de ontwikkeling daarvan.
 
Data4 Information Technology
Data4 heeft een ruime ervaring in het ondersteunen van organisaties bij het opzetten van hun technische infrastructuur waar het gaat om inrichting van kantoorautomatisering, implementatie van complexe informatiesystemen, inrichten van datacommunicatie-faciliteiten (inter/intranet, telewerken, e-mail) en het opzetten van de beheerorganisatie.
 
   
 

 

 

2002 Capstan AV